Fakta og information

Nulstil adgangskode til Skole-Login

Brug venligst følgende link til at nulstille adgangskoden til dit Skole-Login. Uni-Login bruges ikke længere!

Tryk her

OBS: Det kræver NemID/MitID

Nulstilling af @assensskoler.dk kode. 

 

Fremadrettet skal elever og lærere bruge Skole-Login (######@assensskoler.dk) til at logge ind på skolens computere, samt på de læringsportaler som eleverne skal bruge. Det er vigtigt at man ikke springer ”@assensskoler.dk” over selvom det nogle steder er muligt at logge ind uden - ellers risikerer man at alle funktioner ikke virker korrekt. Uni-Login er ikke længere understøttet!

Første gang man bruger sit @assensskoler login på en portal, eller på skolens computere skal man bruge den adgangskode som udleveres af skolen. Herefter vil man blive bedt om at ændre koden.   

 

Nulstilling af kode gøres på https://selvbetjening.assensskoler.dk/ 

 

  • Som lærer kan man nulstille elevens kode ved at klikke ”Nulstil en elevs adgangskode”. På en skolecomputer kan I her klikke på fanen ”Skole-Login”. Så logger I ind, vælger institution, klasse og fremsøger den enkelte elev. 
    Her kan I så vælge en engangskode de skal logge på computeren med (vælg altid ”Abcd1234” Så er det til at huske!).  
    Når man nulstiller kode, skal eleven sidde ved siden af og være klar til at logge ind med den midlertidige kode (Abcd1234), da man har ganske kort tid til at logge ind efter nulstilling. Eleven kan enten logge på en computer eller på en af læringsportalerne med sin kode ex. pete34x@assensskoler.dk og så Abcd1234 og herefter skifte kode.

 

  • Som forældre kan man nulstille sit barns kode ved at klikke ”Nulstil dit barns adgangskode”. Så logger I ind med NemID/MitID, vælger jeres barn og vælger en midlertidig kode - vælg altid ”Abcd1234”! 
    Når man nulstiller, skal I efterfølgende indenfor kort tid logge på en af læringsportalerne med jeres barns skole-login. ex. pete34x@assensskoler.dk og så Abcd1234 og herefter skifte kode. 

 

 

  • Et barn over 15 med eget NemID/mitID skal nulstille sin egen kode. Uden at have prøvet det vil jeg tro at man efter login, bliver vejledt fint igennem processen. Igen vælg den midlertidige kode Abcd1234 så man kort efter kan logge ind på en skolecomputer eller læringsportal med ex. pete34x@assensskoler.dk og så Abcd1234 og herefter skifte kode til det ønskede. 

Vær opmærksom på at man ikke kan vælge en kode som tidligere er benyttet!